Καλμαζίδης: «Η ρεβάνς θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι»

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Καλμαζίδης: «Η ρεβάνς θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι»

Sportal newsroom 20:21 - 10.01.2024

Σύνθημα εν όψει της ρεβάνς με τη Ναντ έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τη Ναντ στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Challenge Cup. Το τριφύλλι θέλει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 στη ρεβάνς για να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη. Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε στις δηλώσεις του ότι η ρεβάνς θα είναι διαφορετικό παιχνίδι.

«Σήμερα η Ναντ έδειξε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε. Η ρεβάνς θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, αντιθέτως εμείς όχι. Αυτό φάνηκε και στις επιθέσεις των δύο ομάδων», σχολίασε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δυνατό ματς και το ξέραμε από την αρχή. Καταφέραμε σε μεγάλο μέρος του ματς και πηγαίναμε με βάση το πλάνο μας. Ωστόσο σε κάποιο σημείο χάσαμε την συγκέντρωση μας και αποσυντονιστήκαμε. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να πιέσει από την αρχή», είπε ο προπονητής της Ναντ, Όσκαρ Ερνάντεζ.