Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τζωρτζίνης
i

© ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τζωρτζίνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:15 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 03.07.2023

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Τζωρτζίνη.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Τζωρτζίνης. Ο 21χρονος εξτρέμ συνεχίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τέταρτη χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ, τη χρονιά που τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες, αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Δούκα.

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, συνεχίζει για τέταρτη σερί χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Τα στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:08 - 03.07.2023

Τα στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Super League

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός όσον αφορά την κατάκτηση της επερχόμενης Super League, ενώ ο δευτεραθλητής της φετινής σεζόν, Παναθηναϊκός, βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την κούρσα.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν για ακόμα μία σεζόν. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ' όλα!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.