Στον ΠΑΟΚ για έβδομη χρονιά η Ξανθοπούλου
i

© ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ για έβδομη χρονιά η Ξανθοπούλου

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:22 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 14.06.2023

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Μαρτίνας Ξανθοπούλου.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Μαρτίνα Ξανθοπούλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της 25χρονης λίμπερο.

Η Μαρτίνα Ξανθοπούλου θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για έβδομη χρονιά. Είναι η πρώτη ανανέωση που ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου που έγινε στην Άρτα.

Θυμίζουμε ότι στο τιμόνι του ΠΑΟΚ θα είναι τη νέα σεζόν ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει την απόκτηση της Σαρόν Τσεπτσούμπα, της Αλεξάντρα Μιλάνονα και της Κασαούνα Ουίλιαμς.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής λίμπερο, γεννημένη το 1998, με ύψος 165cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, και την Διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με επιτυχίες και πάνω απ' όλα υγεία. Από πλευράς μου, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.