Στη Θεσσαλονίκη ο Ντάρκο Ζάκοτς
i

© ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ντάρκο Ζάκοτς

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Ντάρκο Ζάκοτς για να πιάσει δουλειά στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς σηκώνει μανίκια στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος προπονητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Κυριακή. Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Ντάρκο Ζάκοτς επισκέφθηκε το PAOK Sports Arena προκειμένου να δει από κοντά το γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα του.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Σέρβος είναι ο αντικαταστάτης του Αταμάν Γκουνεϊλιγκίλ. Ο Τούρκος προπονητής αποπέμφθηκε από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να κάτσει στον πάγκο σε κάποιο επίσημο ματς εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media για τον Μουσταφά Κεμάλ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέλος ενός συλλόγου, ο οποίος έχει μία τόσο πλούσια ιστορία και απίστευτους οπαδούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μίας επιτυχημένης συνεργασίας. Από παιδί, ήμουν φίλαθλος της Παρτιζάν, επομένως, γνωρίζοντας τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ των φιλάθλων των δύο συλλόγων, χαίρομαι που η καρδιά μου θα παραμείνει ασπρόμαυρη!», ανέφερε ο Ζάκοτς μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας που στα 19 του γύρισε την πλάτη του στη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και στα εκατομμύρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στη Γ' Εθνική!
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

14:25 - 27.08.2023

Ο Έλληνας που στα 19 του γύρισε την πλάτη του στη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και στα εκατομμύρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στη Γ' Εθνική!

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος, ο οποίος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2019, επέστρεψε στη δράση τέσσερα χρόνια μετά με τη φανέλα της Θύελλας Κατσικάς, ομάδα Γ΄ Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Μάρκο Φενόλιο στον πάγκο. Ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι το final 4 που φιλοξενήθηκε στην Άρτα. Εκεί, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε στα ημιτελικά από την ΑΕΚ, που στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο.