Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Χαριτωνίδης
i

© ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Χαριτωνίδης

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Χαριτωνίδη στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης θα είναι ο βοηθός του Ντάρκο Ζάκοτς στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας προπονητής επιστρέφει στον «δικέφαλο του βορρά» μετά από διάλειμμα μίας σεζόν.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης ήταν προπονητής την περασμένη σεζόν στην ομάδα των Πεύκων, την οποία οδήγησε στην άνοδο στη Volleyleague γυναικών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Έλληνας προπονητής έχει πλήθος διακρίσεων στα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή, την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας τεχνικός, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα... διάλλειμα μίας σεζόν, στην οποία ήταν στον πάγκο των Πρωταθλητών Πεύκων, πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας στη Volley League γυναικών.

Με πολλές διακρίσεις ως προπονητής του Δικεφάλου στα αναπτυξιακά τμήματα, αλλά και ως βοηθός στη γυναικεία ομάδα, ο Γιάννης Χαριτωνίδης επιστρέφει στον Δικέφαλο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Ντάρκο Ζάκοτς.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Η παραδοχή του Τότι: «Η γυναίκα μου δεν ήταν εκεί όταν πέθαινε ο πατέρας μου - Κοίταξα το κινητό της και είδα αυτό το μήνυμα... Είχε περισσότερους από έναν εραστές!»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:46 - 03.08.2023

Η παραδοχή του Τότι: «Η γυναίκα μου δεν ήταν εκεί όταν πέθαινε ο πατέρας μου - Κοίταξα το κινητό της και είδα αυτό το μήνυμα... Είχε περισσότερους από έναν εραστές!»

Ο Φραντζέσκο Τότι μίλησε για μια πραγματικά δύσκολη στιγμή στη ζωή του, όταν έμαθε για την απιστία της γυναίκας του την ώρα που πέθαινε ο πατέρας του.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, έναν Σύλλογο τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, έχοντας περάσει αρκετές χαρούμενες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη και την Διοίκηση του τμήματος, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία σεζόν γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες και πάλι, Γιάννη!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.