Ολοταχώς για Δημήτρη Μούχλια ο ΠΑΟΚ
i

© CEV Volleyball

Ολοταχώς για Δημήτρη Μούχλια ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Δημήτρη Μούχλια για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την αγωνιστική της σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και τη συμμετοχή της στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινήθηκε γρήγορα και έκανε δικό της τον Δημήτρη Μούχλια. Ο διεθνής διαγώνιος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την τετραετή παρουσία του στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Μούχλιας ξεκίνησε την καριέρα του από το Σουφλί.

Στη συνέχεια, ο 23χρονος διαγώνιος αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ηρακλή. Ο Δημήτρης Μούχλιας τη σεζόν 2019-2020 μετέβη στις ΗΠΑ όπου συνδύασε τις σπουδές με το βόλεϊ στο πανεπιστήμιο της Χαβάης.

Μετά το τέλος των σπουδών του, το καλοκαίρι του 2023 επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ντούρεν. Με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας αντιμετώπισε τον Μίλωνα στο CEV Cup.

Ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον Δημήτρη Μούχλια, θα αποκτήσει και τον αδερφό του, Σταύρο που αγωνίζεται ως ακραίος. Σημειώνεται ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει και ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας, ο Βασίλης.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, την επόμενη σεζόν να αγωνίζονται τρία αδέρφια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:54 - 17.04.2024

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Stoiximan Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού, επέτρεψαν να ακουστούν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Δημήτρης Μούχλιας είναι βασικός διαγώνιος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών. Ο 23χρονος παίκτης έχει ύψος δύο μέρες και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Ο Δημήτρης Μούχλιας ήταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και την περασμένη σεζόν, αλλά η Ντούρεν πρόλαβε την ελληνική ομάδα και τον απέκτησε.

Το καρφί του Έλληνα παίκτη φτάνει τα 367 εκατοστά και το μπλοκ του τα 346. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.