Μιτσέλι: «Ήρθαμε με μοναδικό στόχο τη νίκη»

Λορέντζο Μιτσέλι

i

© Intime

Μιτσέλι: «Ήρθαμε με μοναδικό στόχο τη νίκη»

Sportal newsroom 19:57 - 07.01.2024

Μόνο στόχο τη νίκη είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών σύμφωνα με τον Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο Λορέντζο Μιτσέλι σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έκανε το καλύτερό της παιχνίδι. Ο Ιταλός προπονητής πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν άφησε περιθώρια στον ΠΑΟΚ.

«Ήρθαμε εδώ έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για την πρώτη θέση. Έχοντας σε τρεις εβδομάδες το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες και δεν έπρεπε να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι μπορούσε να επανέλθει στο ματς.

Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές είναι επικίνδυνο, αλλά τα κορίτσια από την πρώτη στιγμή που επέστρεψαν στις προπονήσεις απολύτως συγκεντρωμένες. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά σίγουρα η εμφάνιση μας ήταν ικανή για να μπλοκάρει τον αντίπαλο μας», σημείωσε ο Λορέντζο Μιτσέλι.