Ζάκοτς: «Καθοριστικό το δεύτερο σετ»

Ντάρκο Ζάκοτς

i

© Intime

Ζάκοτς: «Καθοριστικό το δεύτερο σετ»

Sportal newsroom 22:04 - 08.11.2023

Στο δεύτερο σετ και την ανατροπή που έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Προστέχοφ στάθηκε ο Ντάρκο Ζάκοτς.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Προστέχοφ έμεινε ο Ντάρκο Ζάκοτς. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ομάδας της Τσεχίας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το δεύτερο σετ. Εκεί, ο ΠΑΟΚ κάλυψε σημαντικές διαφορές και «έσβησε» τέσσερα σετ μπολ (20-24) φτάνοντας στην κατάκτησή του με 27-25.

Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ντάρκο Ζάκοτς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι οι παίκτριές του είχαν σωστή αντίδραση και ανέτρεψαν την κατάσταση.

«Σίγουρα καθοριστικό ήταν το δεύτερο σετ όπου βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-11 καλύψαμε τη διαφορά, αλλά κάναμε πάλι λάθη, βρεθήκαμε πίσω με 20-24 και ευτυχώς αντιδράσαμε σωστά και το γυρίσαμε. Με πείραξε το τέλος του τρίτου σετ όπου είχαμε μεγάλη διαφορά και χαλαρώσαμε. Αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται σε διεθνής αγώνες και πρέπει να τελειώνεις τα ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα όμως είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε με 3-0 και έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί η Προστέχοβ θα είναι καλύτερη στην έδρα της. Το ίδιο όμως πιστεύω και για εμάς», είπε ο Ντάρκο Ζάκοτς.

Από την πλευρά της η Κική Τερζόγλου σχολίασε: «Άλλαξε η ψυχολογία μας και αυτό μας βοήθησε για να έρθει το σημερινό αποτέλεσμα. Κρατάμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα και θα πάμε στην Τσεχία για τη δεύτερη νίκη».