Γούσιος: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι»

Πάνος Γούσιος

i

© Intime

Γούσιος: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι»

Sportal newsroom 19:36 - 11.10.2023

Την αγωνιστική ανωτερότητα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο Πάνος Γούσιος.

Καλύτερη εικόνα θα έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Πάνο Γούσιο. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει καλύτερα για να διεκδικήσει τη νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 29-24 από την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Handball premier. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονο, στο πρώτο μείναμε γρήγορα πίσω στο σκορ, στο δεύτερο διορθώσαμε κάποια πράγματα, φτάσαμε και στο -3, αλλά ήταν δύσκολο να κάνουμε την ανατροπή. Σε τέτοια παιχνίδια αν θέλεις να κερδίσεις πρέπει να ξεκινάς καλύτερα γιατί είναι δύσκολο να κυνηγάς το σκορ σε όλο το ματς. Ήταν διαφορετικά τα τρία ματς εντός έδρας που δώσαμε, σήμερα σίγουρα δεν ήμασταν το φαβορί, θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. 

Ακολουθούν τα ευρωπαϊκά ματς, στη συνέχεια υπάρχουν παιχνίδια στο πρωτάθλημα που είναι στο χέρι μας και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, εξάλλου υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Η Ευρώπη είναι ένας διαφορετικός στόχος, θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο τα παιχνίδια», ανέφερε ο Πάνος Γούσιος μετά το τέλος του ματς.