Πασίγνωστος πυγμάχος μετέτρεψε σε «ρινγκ» την Πλατεία Γεωργίου
i

Ελληνική Αστυνομία/ ©Intime

Πασίγνωστος πυγμάχος μετέτρεψε σε «ρινγκ» την Πλατεία Γεωργίου

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:57 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Άγριο ξύλο έπεσε στο καρναβάλι της Πάτρας το βράδυ της Κυριακής, με γνωστό παλιό πρωταθλητή πυγμαχίας να πιάνεται στα χέρια με «κολλητό» του προπονητή

Ένα άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο καρναβάλι της Πάτρας με την κεντρική πλατεία του Γεωργίου να μετατρέπεται σε «ρινγκ». Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ pelop.gr βετεράνος πυγμάχος χτύπησε φίλο του προπονητή του επειδή είχαν εδώ κι αρκετό καιρό μεταξύ τους διαφορές.

Ο πυγμάχος με τα όσα δείχνει το υλικό απ’ τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής που θα κατατεθεί στην Αστυνομία φαίνεται πως άρχισε να ρίχνει γροθιές στο θύμα κι όταν προσπάθησε αυτό να ξεφύγει, συνέχισε να του ρίχνει κι άλλες εν κινήσει. Σύμφωνα με την μήνυση του θύματος που έχει ήδη υποβληθεί, ο βετεράνος απειλεί το θύμα εδώ και κάποιους μήνες στέλνοντας μέχρι και sms πως αν τον πετύχει μπροστά του θα τον «ξεφτιλίσει». Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη μήνυση που υποβάλλει το θύμα.

Ο προπονητής του που αναμένεται να σταθεί στο πλευρό του φίλου του ανέφερε στους αστυνομικούς ποια είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο πυγμάχος αλλά και τις μηνύσεις που έχει υποβάλει ο ίδιος για δυσφήμιση, εκβιασμό, απειλές και εξύβριση. 

Tags: