«Έμαθα από το λάθος μου» λέει ο οπαδός της Μπάγερν που δέχτηκε την επίθεση των ultras της Παρί
i

Screenshot

«Έμαθα από το λάθος μου» λέει ο οπαδός της Μπάγερν που δέχτηκε την επίθεση των ultras της Παρί

Πάνος Μαλακτάρης • 13:03 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Με βίντεο που ανέβασε ο ίδιος, δείχνει τους μώλωπες που απεκόμισε ενώ παράλληλα ευχαριστεί τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου που του έσωσαν όπως χαρακτηριστικά λέει τη ζωή

Την Τρίτη (14/2) που μας πέρασε έλαβε χώρα στο Παρίσι το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του UEFA Champions League ανάμεσα στις Παρί σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα, συνέπεσε με την εορτή των ερωτευμένων, ωστόσο για έναν συγκεκριμένο φίλο των Βαυαρών δεν απεδείχθη και τόσο ερωτική βραδιά...

Η ήττα από την Μπάγερν έκανε την Equipe να δώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Μέσι
CHAMPIONS LEAGUE

10:51 - 16.02.2023

Η ήττα από την Μπάγερν έκανε την Equipe να δώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Μέσι

Η μέτρια εμφάνιση του κόντρα στην Μπάγερν, έπαιξε τον ρόλο της στις αποφάσεις που πήραν στα γραφεία της «Equipe» και έβαλαν στον Λιονέλ Μέσι τη χειρότερη βαθμολογία από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν για τους Παριζιάνους κόντρα στη Μπάγερν.

Η επίθεση που δέχτηκε από μερίδα οπαδών των Παριζιάνων ήταν αρκετά σοκαριστική, ενώ το μόνο που είχε γίνει γνωστό ήταν πως φορούσε μέσα από το μπουφάν του μια εμφάνιση της Μπάγερν και, μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, ακολούθησε ο ξυλοδαρμός του. Λίγα μόνο 24ωρα μετά, κυκλοφόρησε ο ίδιος ένα βίντεο που δείχνει τα γδαρσίματα και τους μώλωπες που του έχει αφήσει το περιστατικό αυτό. 

Αναφέρει δε μάλιστα: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου που μου έσωσαν τη ζωή». Ενώ προσέθεσε, «Mία απερίσκεπτη πράξη εκ μέρους μου από την οποία πήρα το μάθημά μου». Χωρίς ποτέ να δικαιολογούνται οποιασδήποτε μορφής πράξεις βίας, κάπου πρέπει να υπάρχει όντως και ένα όριο στην πρόκληση, ειδικά όταν αυτό γίνεται στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών κάποιας ομάδας. Ευτυχώς ο συγκεκριμένος όντως γλίτωσε γρήγορα τα χειρότερα και γύρισε σπίτι του σώος, αν και όχι και τόσο αβλαβής.