Πλατανιώτη: «Δύσκολος ο αγώνας - Δεν είχα τη στήριξη που ήθελα»

Πλατανιώτη: «Δύσκολος ο αγώνας - Δεν είχα τη στήριξη που ήθελα»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη εξέφρασε την πικρία της για το αποτέλεσμα του τελικού στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η Ελληνίδα αθλήτρια τα έδωσε όλα στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά έμεινε εκτός βάθρου, όπως και στον τελικό του τεχνικού προγράμματος όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Ευαγγελία Πλατανιώτη εξέφρασε την πικρία της για το αποτέλεσμα. Η Ελληνίδα αθλήτρια είπε ότι δεν είχε τη στήριξη που χρειαζόταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν το δεύτερο μετάλλιο που χάθηκε σήμερα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου. Ήταν αρκετά δύσκολος αυτός ο αγώνας για εμένα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την στήριξη που ήθελα. Αναγκάστηκα να βρω μόνη μου τους χορηγούς μου», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσα να έρθω σε επαφή και να κανονιστεί το κομμάτι της προετοιμασίας με τις Ισπανίδες προπονήτριες, αυτό έγινε τον τελευταίο μήνα. Το σόλο το οποίο παρουσίασα το ξεκίνησα πριν από ένα μήνα και το ολοκλήρωσα μια εβδομάδα πριν έρθω στη Φουκουόκα.

Όλες οι αθλήτριες για να έρθουμε σε αυτόν τον αγώνα δουλεύουμε τουλάχιστον ένα χρόνο τη χορογραφία που θα παρουσιάσουμε. Εμένα ήταν δουλειά ενός μήνα. Έγιναν κάποια λάθη τα οποία μου στοίχισαν το μετάλλιο. Αν δεν είχαν γίνει αυτά θα βρισκόμουν στα μετάλλια», συμπλήρωσε η Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Συγκινητική στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς με την ανακοίνωση της βαθμολογίας της
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

15:12 - 19.07.2023

Συγκινητική στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς με την ανακοίνωση της βαθμολογίας της

Η Βασιλική Αλεξανδρή, που εκπροσωπεί την Αυστρία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν είδε τη βαθμολογία της στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στο παγκόσμιο της Φουκουόκα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ρωτήθηκε αν νιώθει κάποια πικρία για το αποτέλεσμα. «Σίγουρα είμαι στεναχωρημένη. Παρ' όλα αυτά είμαι ευτυχισμένη από την εμφάνισή μου. Ειδικά από το τεχνικό είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και θεωρώ ότι θα έρθει το μετάλλιο. Όσον αφορά το ελεύθερο σίγουρα ήθελε παραπάνω δουλειά. Το απόλαυσα, θα ήθελα να μάθω ποια ήταν αυτά τα λάθη που έγιναν» σχολίασε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Σημειώνεται ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε δύο χάλκινα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ήταν τα πρώτα μετάλλια για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην καλλιτεχνική κολύμβηση.