Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του
i

© Photo by Alex Livesey/Getty Images

Παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:01 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 31.12.2023

Ο 33χρόνος Ρόχαν Ντένις φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τη σύζυγό του με βαν που οδηγούσε.

Σοκ στον κόσμο της ποδηλασίας έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόχαν Ντένις συνελήφθη ως ύποπτος για τον θάνατο της γυναίκας του σε τροχαίο δυστύχημα. Η Μελίσα Χόσκινς σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το βαν, που φέρεται να οδηγούσε ο 33χρονος σύζυγός της, έξω από το σπίτι του ζευγαριού στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. 

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2017 και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε. Ο Ντένις Ρόχαν και η Μελίσα Χόσκινς είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Αυστραλός ποδηλάτης είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρούσε στο φινάλε της σεζόν από την ποδηλασία. Είχε ευχαριστήσει, μάλιστα, τη σύζυγό του για τη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια.

«Σε ευχαριστώ Μελίσα που με στήριξες σε όλη την καριέρα μου και που μου έδωσες τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Το ποδήλατο μου έχει δώσει τόσα πολλά και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Υπάρχει ακόμη μια μεγάλη σεζόν μπροστά, αλλά σίγουρα θα είναι η τελευταία μου ως επαγγελματίας», ανέφερε ο 33χρονος ποδηλάτης στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Αν υπήρχε Xρυσή Mπάλα στο Mπάσκετ, ποιος θα την έπαιρνε για το 2023;
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:15 - 31.12.2023

Αν υπήρχε Xρυσή Mπάλα στο Mπάσκετ, ποιος θα την έπαιρνε για το 2023;

Ο ένας ήταν MVP των τελικών και πρωταθλητής ΝΒΑ, ο άλλος MVP του Final Four και κυπελλούχος ΝΒΑ, την ίδια χρονιά μάλιστα που έγινε και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Κι αν έχαναν την Χρυσή Μπάλα ο Γιόκιτς και ο ΛεΜπρόν, ποιος θα ήταν ο «κλέφτης»; Ρητορικό ή όχι, το ερώτημα για τον κορυφαίο του 2023 δεν ψάχνει υπεύθυνη απάντηση, γιατί ναι μεν στο ποδόσφαιρο κάθε χρόνο παραδείδεται η Χρυσή Μπάλα, αλλά στο μπάσκετ δεν υπάρχει τέτοια διάκριση. Αν υπήρχε όμως…

Ο 33χρονος Αυστραλός ποδηλάτης κέρδισε ένα στάδιο στο «Giro d'Italia», ένα στο «Tour de France», δύο «Vuelta», δύο παγκόσμιους τίτλους στην ατομική χρονομέτρηση και δύο στην ομαδική χρονομέτρηση, και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιακή χρονομέτρηση. Στην πίστα κέρδισε ένα ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο και δύο παγκόσμιους τίτλους στο ομαδικό pursuit.

Tags: