Έκλεισε θέση στους ομίλους ο Εθνικός - Ανώδυνη ήττα η Βουλιαγμένη
i

© Intime

Έκλεισε θέση στους ομίλους ο Εθνικός - Ανώδυνη ήττα η Βουλιαγμένη

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 9-7 της Πάντοβα για την τρίτη αγωνιστική αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών.

Θριαμβευτική πρόκριση στους ομίλους του Champions League πόλο γυναικών πήρε ο Εθνικός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 9-7 της Πάντοβα, έκανε το τρία στα τρία στον δεύτερο προκριματικό και στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Μιλούζ που θα κρίνει και την πρωτιά.

Ο αγώνας του Εθνικού με την Πάντοβα ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Στα μέσα της τρίτης περιόδου η ομάδα του Πειραιά πήρε διαφορά δυο τερμάτων αλλά η Πάντοβα έκλεισε τη περίοδο με 6-6.

Η Ειρήνη Νίνου στην παίκτρια παραπάνω έκανε το 7-6, ισοφάρισε η Αλέσια Μίλο στα 6:44 και αυτό ήταν το τελευταίο τέρμα της ιταλικής ομάδας. Αντίθετα, ο Εθνικός σκόραρε με την Έφη Κατσιμπρή και τη Φοίβη Χατζηκυριακάκη και πήρε την πολύ σπουδαία νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE- ΠΑΝΤΟΒΑ (ΙΤΑΛΙΑ) 9-7

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 2-2, 3-1

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Κατσιμπρή 2, Κλαψιανού, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη 3, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου, Μαυρωτά.

Σκόραραν για την Πάντοβα οι: Μίλο 3, Σάαπ 2, Κασόν 1, Μεγκιάτο 1.

Ήττα χωρίς κόστος για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 15-9 από τη Ματαρό για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League. Ο αγώνας έκρινε την πρώτη θέση του ομίλου αφού οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στο ξεκίνημα του αγώνα. Η Ματαρό, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης, πέτυχε πέντε διαδοχικά τέρματα διατηρώντας σταθερά ένα προβάδισμα μέχρι τέλους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)
EUROLEAGUE

15:13 - 23.09.2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων

ΜΑΤΑΡΟ (ΙΣΠ.) - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 15-9

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 4-4, 5-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Σλίκινγκ 2, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 3, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

Τα τέρματα της Ματαρό σημείωσαν οι: Βαν ντερ Κράατς 5 , Νόγκε 3, Κέστζελι 3, Γκιράλ 2, Μορέλ 1, Καμπράι 1.