Το Περιστέρι πήρε τον «εμφύλιο» κόντρα στον Παναθηναϊκό - Νίκες για Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης
i

© Intime

Το Περιστέρι πήρε τον «εμφύλιο» κόντρα στον Παναθηναϊκό - Νίκες για Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:26 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 22.09.2023

Το Περιστέρι επιβλήθηκε με 12-10 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι για τον όγδοο προκριματικό όμιλο του Euro Cup.

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Euro Cup έκανε το Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων επιβλήθηκε με 12-10 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι στον πρώτο της αγώνα στον όγδοο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης.

Το τριφύλλι υπέστη τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του.

Το Περιστέρι προηγήθηκε με 2-0 στην πρώτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2 με την ολοκλήρωση του του δεύτερου οκταλέπτου και προηγήθηκε στην τρίτη περίοδο με 6-3. Ωστόσο, η ομάδα του Λούδη έδωσε την δική της... απάντηση στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και ισοφάρισε (8-8) με τον Καρούντζο.

Οι ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Μπραϊμη να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση για το τριφύλλι και τον Ανδρέα Μπιτσάκο να γράφει το τελικό σκορ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-10 (κ.α. 8-8, πέν. 4-2)

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-0, 1-4, 5-2, πέν. 4-2.

Σκόρερ:

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Χρυσοσπάθης 3, Ανδρ. Μπιτσάκος 3, Άτζιτς 2, Χρ. Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 3, Νικολαϊδης 2, Δερμιτζάκης 2, Στίβενσον 1, Δευτεραίος 1, Νικολαϊδης.

«Καθάρισε» με άνεση ο Πανιώνιος

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Euro Cup είναι ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 15-5 της Ετσέιντε για τον πέμπτο προκριματικό όμιλο που διεξάγεται στην έδρα της

Ο Πανιώνιος θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση κόντρα στη Χόνβεντ. Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα του Δήμου φρόντισε να εξασφαλίσει το τρίποντο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 6-2. Η διαφορά πήγε στα οκτώ γκολ με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου (10-2) και στα δέκα μόλις 32 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της συνάντησης με γκολ του Μουρίκη. Οι δύο ξένοι του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου, Ουκρόπινα και Μοσκόβ, πέτυχαν μαζί επτά γκολ.

ΕΤΣΕΪΝΤΕ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-15

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 0-4, 3-5

Τα γκολ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: Ουκρόπινα 4, Μοσκόβ 3, Καλαϊτζής 3, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Γκιουβέτσης 1.

Πάτησε γκάζι στο φινάλε ο Απόλλων Σμύρνης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Euro Cup έκανε ο Απόλλων Σμύρνης που επιβλήθηκε με 15-7 της Μλάντοστ.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-4 και έκλεισε το δεύτερο οκτάλεπτο στο 6-6 Στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης οι παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη με αποτέλεσμα να κάνουν ένα επιμέρους 4-1 στην τρίτη περίοδο και 5-0 στην τελευταία (συνολικά 9-1). Η ελληνική ομάδα είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, αφού πέτυχαν γκολ δέκα παίκτες.

Σλούκας: «Από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκα, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έλαβα ήδη μεγάλη αγάπη»
EUROLEAGUE

21:25 - 22.09.2023

Σλούκας: «Από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκα, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έλαβα ήδη μεγάλη αγάπη»

Ο Κώστας Σλούκας ως αρχηγός του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε το Τριφύλλι στη συνέντευξη για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μίλησε για τις μάχες με τον Ολυμπιακό και τις διαφορετικές προσεγγίσεις από τον κόσμο των δύο ομάδων,

ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-15

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-3, 1-4, 0-5

Οι σκόρερ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ Τρούλος 3, Τσαχιλίδης 2, Γαρδίκας 2, Αλαμάνος 2, Τόττης 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 1, Μόκκας 1, Μπογκντάνοβιτς 1.