O Μπένετ επιμένει στον Σιδηρόπουλο και η ΕΠΟ θέλει να τον «τελειώσει»

O Μπένετ επιμένει στον Σιδηρόπουλο και η ΕΠΟ θέλει να τον «τελειώσει»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:18 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 22.09.2023

Ο Στιβ Μπένετ φαίνεται πως επιμένει στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Αυτό δρομολογεί εξελίξεις στην ΕΠΟ, η οποία συγκαλεί Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για να «τελειώσει» τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Το θέμα του διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου. Πιο αναλυτικά, ο Στίβεν Μπένετ φαίνεται πως δεν επιθυμεί να έρθει ο Ιταλός, Σιμόνε Σότσα, και επιμένει στην επιλογή του Έλληνα ρέφερι. 

Η ΕΠΟ θέλει να «τελειώσει» τον Μπένετ

Αυτό δρομολογεί εξελίξεις στη μεριά της ΕΠΟ, η οποία σκοπεύει να «τελειώσει» άμεσα τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Όπως όλα δείχνουν, η Ομοσπονδία θα συγκαλέσει Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων το Σάββατο (22/9) έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποχώρηση του Βρετανού είτε με λύση του συμβολαίου του είτε ακόμα και με παραίτηση.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Μπένετ να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/9). Παναθηναϊκός, ΑΕΚ αλλά και ΕΠΟ εξέφρασαν την αντίθεσή τους, με αποτέλεσμα ο Τάκης Μπαλτάκος να ψάξει ρέφερι από το εξωτερικό, όπως έχει συμφωνηθεί.

Τι θα συνέβαινε αν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας έπαιρναν μόνο νίκες στους ομίλους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:59 - 22.09.2023

Τι θα συνέβαινε αν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας έπαιρναν μόνο νίκες στους ομίλους

Τρεις στους τέσσερις εκπρόσωπους της Ελλάδας πρόσφεραν 1200 βαθμούς το βράδυ της Πέμπτης, με τη χώρα μας να παίρνει σημαντική ανάσα στο ranking της UEFA. Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, έκαναν το απόλυτο μέχρι το τέλος της φάσης ομίλων.

Ο διαιτητής αυτός βρέθηκε και το όνομά του είναι Σιμόνε Σότσα, με τον 36χρονο να αποτελεί τον εκλεκτό για την αναμέτρηση. Ωστόσο τον τυπικό του ορισμό θα έπρεπε να κάνει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, ο οποίος φάνηκε αντίθετος σε αυτή την επιλογή.