Χάλκινο μετάλλιο για το ομαδικό σκητ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες
i

© Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας

Χάλκινο μετάλλιο για το ομαδικό σκητ στους Ευρωπαϊκούς αγώνες

Sportal newsroom 22:48 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 27.06.2023

Η Εθνική ομάδα σκητ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες στην Κρακοβία.

Η ελληνική σκοποβολή κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Κρακοβίας. Η Εθνική ομάδα σκητ αποτελούμενη από τους Νίκο Μαυρομάτη, Μάκη Μίτα και Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο γράφοντας ακόμη μία χρυσή σελίδα για το άθλημα στη χώρα.

Η Εθνική ομάδα κατάλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη του προκριματικού με σκορ 213 και οδηγήθηκε στον αγώνα για το Χάλκινο μετάλλιο. Οι Έλληνες αθλητές πήραν την πρόκριση μόλις έναν βαθμό μπροστά από την ομάδα της Μάλτας που έμεινε εκτός της διεκδίκησης με 212.

Η δίψα των Ελλήνων αθλητών για διάκριση φάνηκε απέναντι στην ομάδα της Γερμανίας που είχε τερματίσει τρίτη στην κατάταξη με 215 επιτυχίες. Από την πρώτη σειρά, οι Έλληνες σκοπευτές πήραν το προβάδισμα, και συνέχισαν νικηφόρα και στη δεύτερη σειρά κάνοντας το σκορ 4-0. Οι Γερμανοί απάντησαν με νίκη στην τρίτη σειρά (4-2) αλλά η υπεροχή των Ελλήνων υπήρξε καθοριστική στην τέταρτη σειρά. Με τη νίκη τους διαμόρφωσαν το σκορ σε 6-2 και έληξαν τον αγώνα κερδίζοντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

Φάκελος Μίροτιτς: Το «άδειασμα» της Μπαρτσελόνα, η... εκδίκηση των 22 εκατ. ευρώ, η προτεραιότητα και η Ελλάδα!
REST OF THE WORLD

18:35 - 27.06.2023

Φάκελος Μίροτιτς: Το «άδειασμα» της Μπαρτσελόνα, η... εκδίκηση των 22 εκατ. ευρώ, η προτεραιότητα και η Ελλάδα!

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα στη λύση του συμβολαίου, εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και είναι θετικός με τους «αιώνιους»

Το χρυσό κατέκτησε η ομάδα της Φινλανδίας κερδίζοντας 7-3 την Ιταλία. Η ομάδα του Σκητ επιστρέφει την Τετάρτη στις 12:00 με δύο μετάλλια στις αποσκευές της, ένα ασημένιο στις γυναίκες και ένα χάλκινο στο ομαδικό των ανδρών!

Tags: