Σοκ στο NFL: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο (vids)
i

Ο Ντάμαρ Χάμλιν στον αγωνιστικό χώρο/PrtScr

Σοκ στο NFL: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο (vids)

Κώστας Τόπας 08:32 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 03.01.2023

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς για το NFL, ο Ντάμαρ Χάμλιν κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Δραματικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι για το NFL μεταξύ Μπάφαλο Μπιλς και Σινσινάτι Μπένγκαλς. Στα μισά της πρώτης περιόδου ο Νταμάρ Χάμλιν συγκρούστηκε με τον Τι Χίγκινς.

Ο πρώτος όμως αφού αρχικά σηκώθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του, κατέρρευσε και αμέσως μπήκαν στο μέσα οι γιατροί και το ασθενοφόρο που βρισκόταν στο γήπεδο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η εν λόγω αναμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σε κατάσταση σοκ και να ξεσπούν σε κλάματα. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν Μέσα από τις ΗΠΑ, στον Νταμάρ Χάμλιν έγινε αμέσως έγινε χρήση απινιδωτή αφού δεν είχε τις αισθήσεις του και έπειτα του χορηγήθηκε και οξυγόνο.

Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων προχώρησαν σε μία όμορφη κίνηση, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο του Σινσινάτι για να προσευχηθούν για την υγεία του Χάμλιν.