Εκπληκτική Μπρέντφορντ, ταπείνωσε τη Λίβερπουλ με σκορ 3-1
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Μπρέντφορντ / © Twitter

Εκπληκτική Μπρέντφορντ, ταπείνωσε τη Λίβερπουλ με σκορ 3-1

Sportal newsroom 21:27 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 02.01.2023

Η Μπρέντφορντ έκρυψε την μπάλα και «πάτησε» την κάκιστη Λίβερπουλ με σκορ 3-1 αντί για... 5-1!

Σταμάτησε το σερί της Λίβερπουλ η τρομερή Μπρέντφορντ! Οι «μέλισσες» πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και επικράτησαν με σκορ 3-1 των «ρεντς», που μετρούσαν μόνο νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Οι Λονδρέζοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα πέντε φορές, όμως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στάθηκε τυχερή και δεν μέτρησαν δύο τέρματα των αντιπάλων τους. Ωστόσο, γνώρισε την ήττα από τις «μέλισσες» μετά από 85 χρόνια.

Με αυτή τη νίκη η Μπρέντφορντ ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την 6η Λίβερπουλ, που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 19ο λεπτό, όταν ο Εμπουεμό «πάτησε» στην περιοχή, αλλά νικήθηκε από τον Άλισον, ο οποίος παραχώρησε κόρνερ.

«Κόλλησε» και η Τσέλσι στο Νότιγχαμ!
PREMIER LEAGUE

20:31 - 01.01.2023

«Κόλλησε» και η Τσέλσι στο Νότιγχαμ!

Μετά τη Λίβερπουλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να βάλει δύσκολα και στην Τσέλσι, καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), αφήνοντας τους «μπλε» κολλημένους στη μέση της βαθμολογίας.

Από αυτό το κόρνερ οι Λονδρέζοι πήραν προβάδισμα, καθώς έπειτα από την εκτέλεση του ο Κονατέ δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, με τον Κώστα Τσιμίκα να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 24', εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση και τον Ράγια να του λέει όχι.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 28' και στο 40' η Μπρέντφορντ βρήκε δίχτυα δις με τον Γουϊσά, όμως και τα δύο τέρματα ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Ωστόσο, στο 42' ο Γουϊσά πέτυχε και τρίτο γκολ, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρέσλερ, το οποίο μέτρησε κανονικά για το 2-0.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά και αποφασισμένη να γυρίσει το ματς, με τον Νούνιες μάλιστα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 47', όμως το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ. Έπειτα από 3 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά, με το γκολ του Τσάμπερλεϊν αυτή τη φορά να μετράει.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω πέρα από το να μειώσουν. Και αυτό προσωρινά, καθώς οι «μέλισσες» πήραν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Εμπεουμό να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Μπρέντφορντ: Ραγιά, Γιόργκενσεν, Πίνοκ, Μι, Ρούρσλεφ, Γιάνελτ (88’ Κανός), Νόργκααρντ, Γένσεν (73’ Ντασίλβα), Χένρι (90+6' Σόρενσεν), Γουϊσά (73’ Λιούις Πότερ), Εμπεουμό (88’ Γκοντός).

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ (46’ Ματίπ), Τσιμίκας (46’ Ρόμπερτσον), Έλιοτ (46’ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Τιάγκο, Σαλάχ, Τσάμπερλεϊν (83’ Τζόουνς), Νούνιες.