Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα»

Κατερίνα Στεφανίδη

i

©intime

Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα»

Sportal newsroom 21:44 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 04.03.2023

Σε δεύτερη μοίρα άφησε η Κατερίνα Στεφανίδη τον τελικό, με το μυαλό της να είναι στην Ελλάδα και στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη τερμάτισε τέταρτη στον τελικό του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Κωνσταντινούπολη. Όπως δήλωσε όμως μετά την προσπάθειά της, το μυαλό της ήταν στην Ελλάδα και στην τραγωδία στα Τέμπη. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Νομίζω πως απλώς δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε κοντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό.

Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και όπως κάθε χρόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα», ήταν τα λόγια της χαρακτηριστικά.