Τεντόγλου: «Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα, θα χρειαστεί ακόμη και 8,40 μ. για το χρυσό μετάλλιο» (vids)

Τεντόγλου: «Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα, θα χρειαστεί ακόμη και 8,40 μ. για το χρυσό μετάλλιο» (vids)

Κώστας Τόπας 10:19 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 03.03.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε την πεποίθησή του πως την Κυριακή (05/02) θα γίνει ένας εξαιρετικός τελικός, με την πρωτιά να κρίνεται με άλματα πάνω από τα 8,40μ..

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.03 μ. «πέταξε» στον τελικό και εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο για τρίτη διαδοχική φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος.

Ο Γρεβενιώτης αθλητής θα έχει ως κύριο αντίπαλο τον Τόμπιας Μόντλερ στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στις δηλώσεις του πάντως, ο Τεντόγλου εξέφρασε την πεποίθησή του πως την Κυριακή (05/02) θα γίνει ένας εξαιρετικός τελικός, με την πρωτιά να κρίνεται με άλματα πάνω από τα 8,40μ..

«Γενικά είμαι ένας σταθερός αθλητής με συνέπεια σε αυτά που λέει και αυτό με έχει κάνει να ξεχωρίζω τα τελευταία χρόνια στο αγώνισμα. Είμαι καλά, ένιωσα καλά σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως την Κυριακή θα γίνει ένας εξαιρετικός αγώνας. Πιστεύω πως παρότι θα είναι πρωί ίσως χρειαστεί ακόμη και 8,40 μ. για να φτάσεις στο χρυσό μετάλλιο.

Το πρωινό ξύπνημα ήταν δύσκολο και θα είναι και ο τελικός έτσι. Είχε μια μικρή επιρροή για τα μεγάλα άλματα που κυνηγάω εγώ. Είχα την ευκαιρία με το δεύτερο άλμα να κάνω παραπάνω προπόνηση και να αποκτήσω μεγαλύτερη αίσθηση του σταδίου».