Ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί οι μεταλλιούχοι των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο
i

© Intime

Ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί οι μεταλλιούχοι των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:42 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 20.02.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Στέφανος Ντούσκος και οι διεθνείς της Εθνικής πόλο ανδρών που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί.

Στα σώματα ασφαλείας τοποθετήθηκαν οι μεταλλιούχοι του Τόκιο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Στέφανος Ντούσκος, ο Μίλτος Τεντόγλου και οι διεθνείς με την Εθνική πόλο ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί.

Οι Έλληνας αθλητές ορκίστηκαν υπό το βλέμμα του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια. Παρών ήταν και ο Αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ανάμεσα στους αθλητές που ορκίστηκαν ήταν και οι ιστιοπλόοι Σοφία Παπαδοπούλου, Παύλος Καγιαλής και Παναγιώτης Μάντης.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία στο σκιφ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Χρυσός Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ηττήθηκε στον τελικό από τη Σερβία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο. Ο αθλητής των κρίκων είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Η ιστιοπλόος Σοφία Παπαδοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο το 2008 στην Ολυμπιακή κλάση Yngling μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου και τη Βιργινία Κραβαριώτη. Ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιακή κλάση 470 στου Ρίο το 2016.