Ποιος είναι ο «ποδοσφαιριστής» που πόσταρε στο Instagram ο Μίλτος Τεντόγλου

Ποιος είναι ο «ποδοσφαιριστής» που πόσταρε στο Instagram ο Μίλτος Τεντόγλου

Sportal newsroom 22:55 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 18.07.2023

Με ένα story στο Instagram λίγη ώρα μετά την πρωτιά στο μίτινγκ της Ουγγαρίας, ο Μίλτος Τεντόγλου έστειλε μήνυμα εν όψει της συνέχειας. Ποιος είναι ο χαρακτήρας που πόσταρε.

Με ένα ιδιαίτερο story ο Μίλτος Τεντόγλου έστειλε... μήνυμα εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους πήρε την πρώτη θέση στο Ίστβαν Γκιουλάι στο Σέκεσφεχερβαρ της Ουγγαρίας.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους πήδηξε 8,29 μέτρα στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια και «έκλεψε» την πρώτη θέση από τον Τατζάι Γκάιλ που σημείωσε 8,24 μέτρα. Λίγη ώρα αργότερα, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβασε ένα σπέσιαλ story στον λογαριασμό στο instagram

«Έχεις δίκιο, αν θα νικήσεις κάποιον, πρέπει να είναι ο δυνατότερος», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μίλτος Τεντόγλου. Πρόκειται για λόγια του Meguru Bachira, βασικού χαρακτήρα της σειράς Blue Lock. Ο Bachira είναι ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός και είναι ενθουσιώδης και εκκεντρικός. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου, άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των σειρών manga και anime. Ο ίδιος μιμήθηκε μία πόζα του Luffy, του αγαπημένου του υπερήρωα στην παρουσίαση του τελικού στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε με ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του One Piece, με ευχαριστίες προς τον αθλητή γραμμένες στα ελληνικά. «Αγαπητέ άλτη από την Ελλάδα, Μιλτιάδη Τέντογλου: Πραγματικά γιορτάζουμε και μεις, μαζί με τους φίλους μας ανά τον κόσμο. Νιώθουμε απεριόριστο σεβασμό για την προσπάθεια και τα επιτεύγματα σου!», ανέφερε το σχετικό tweet.

Ο μεγάλος στόχος του Μίλτου Τεντόγλου δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα γίνει στη Βουδαπέστη. Άλλωστε, είναι το μόνο χρυσό που λείπει από την πλούσια του συλλογή του Έλληνα άλτη του Γιώργου Πομάσκι. 

«Για τον Μίλτο το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο, είναι ένα επιπλέον κίνητρο και θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο ώστε να ολοκληρώσουμε αυτό το… grand slam. Μετά τον τρόπο που έχασε πέρυσι το χρυσό, ο Μίλτος το έχει βάλει στόχο και θέλει να το πάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Του ξέφυγε πέρυσι, αλλά φέτος είναι πανέτοιμος», είχε δηλώσει σχετικά ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου.