O Τεντόγλου το έκανε ξανά: Πόζαρε αλά Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

O Τεντόγλου το έκανε ξανά: Πόζαρε αλά Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο (vid)

Κώστας Τόπας 13:25 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 25.08.2023

Οπως στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, έτσι και τώρα ο Μίλτος Τεντόγλου παρουσιάστηκε στο κοινό, λίγο πριν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, κάνοντας την πόζα που παραπέμπει στο Gear 5 και την αναβίωση του Luffy ως Joy Boy.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,52 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Όπως δήλωσε ο Έλληνας αθλητής, θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμη καλύτερη επίδοση αν δεν κολλούσε το πόδι του. Ο 25χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημά του αλλά δεν ξέχασε πως το anime του One Piece του δίνει μια...ώθηση πριν από κάθε του αγώνα και προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελικού στο άλμα εις μήκος, ο Τεντόγλου έδειξε ξανά την αγάπη του στο One Piece και τον Luffy D. Monkey. Έτσι όταν έφτασε η στιγμή να παρουσιαστεί στο κοινό, χαμογέλασε στην κάμερα κάνοντας την πόζα που παραπέμπει στο Gear 5 και την αναβίωση του Luffy ως Joy Boy.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγύρισε πριν από μια μεγάλη του επίδοση, καθώς το ίδιο έκανε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Εκεί όπου πριν κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλμα εις μήκος, έκανε την πόζα για την Gear 2 μορφή του Luffy.