«Θα πάρω εκδίκηση το καλοκαίρι»: Τι στοίχημα έχασε ο Τεντόγλου από τον Καραλή

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

«Θα πάρω εκδίκηση το καλοκαίρι»: Τι στοίχημα έχασε ο Τεντόγλου από τον Καραλή

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε ότι θα πάρει... εκδίκηση από τον καλό του φίλο Εμμανουήλ Καραλή μετά το φινάλε του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Όρκο... εκδίκησης έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την άφιξη της Εθνικής ομάδας στίβου από τη Γλασκόβη. Ο Έλληνας αθλητής με καταγωγή από τα Γρεβενά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 8.22 μέτρα, ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την επίδοσή του όπως δήλωσε αργότερα.

Κατά την άφιξη της Εθνικής ομάδας στίβου από τη Γλασκόβη, ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε ότι βάζει στοίχημα με τον Εμμανουήλ Καραλή πριν από κάθε αγώνα. Ωστόσο, αυτό αφορά την επίδοσή τους και όχι το μετάλλιο που θα κατακτήσουν σε κάθε αγώνα.

«Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος», σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με άλμα στα 5.85 μέτρα κάνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη. Το μεγάλο ραντεβού δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Θυμίζουμε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου υπερασπίζεται το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Τόκιο. Ο Καραλής είχε καταλάβει την τέταρτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.