Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό κλειστού

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό κλειστού

17:31 - 01.03.2023

Με το σήμα του πένθους θα αγωνιστούν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκλονισμένη από την τραγωδία στα Τέμπη είναι η ελληνική αποστολή, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Τα ξημερώματα της Τρίτης, δύο αμαξοστοιχίες (μια εμπορική και μια επιβατική) συγκρούστηκαν στα Τέμπη από την οποία προκλήθηκε και πυρκαγιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ στα νοσοκομεία έχουν διακομιστεί 85 τραυματίες. Η τραγωδία έφερε την παραίτηση του υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη σώθηκε και "φωνάζει": «Eίμαι καλά, δώστε αίμα για τους τραυματίες»
ΣΠΟΡ

16:31 - 01.03.2023

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη σώθηκε και "φωνάζει": «Eίμαι καλά, δώστε αίμα για τους τραυματίες»

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν ανάμεσα στους άτυχους επιβάτες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, είναι καλά και ζητά από τον κόσμο να δώσει αίμα

Τα μέλη της Εθνικής ομάδας θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου με την ένδειξη του πένθους στις στολές τους. «Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.