Στην Κηφισιά ο Γκλάντστοουν

Στην Κηφισιά ο Γκλάντστοουν

Sportal newsroom 16:59 - 16.12.2023

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκλάντστοουν Τζούνιορ.

Η Κηφισιά ενισχύθηκε στο κέντρο με την απόκτηση του Γκλάντστοουν Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός έχει σημαντική εμπειρία από το πρωτάθλημα της Volley League.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό Γκλάντστοουν Τζούνιορ. Ο έμπειρος μπλοκέρ έχει ύψος 2,07 μ. και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας των βορείων προαστίων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1997 γνωρίζει καλά την Volley League καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παμβοχαϊκού, του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Άθλου Ορεστιάδας. Μάλιστα στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου ο Γκλαντστοουν Τζούνιορ αγωνίστηκε με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Pre League.

Ο νέος «πύργος» των «κυανόλευκων» στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε: « Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στην Κηφισιά. Αποτελεί μία ευκαιρία για εμένα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο όπως αυτό της Volley League. Όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν υποδειγματικά. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω σκληρά να βοηθήσω την Κηφισιά να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε, καθώς η Κηφισιά διαθέτει καλούς, έμπειρους και ταλαντούχους αθλητές και πιστεύω ότι η θέση της δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητές της».

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)
EUROLEAGUE

19:12 - 15.12.2023

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, εξήγησαν πως βιώνουν την αντιπαλότητα ως προπονητές των «αιωνίων» και εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό τους ο ένας προς τον άλλον. Και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση πως θα συναντηθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Προηγούμενες ομάδες Γκλάντστοουν Τζούνιορ:

2023/12-: Α.Ο.Π.Κηφισιάς

2023/9-23/12: Ηρακλής Θεσσαλονίκης

2022-23: Άθλος Ορεστιάδας

2021-22: Αριστοτέλης Σκύδρας

2019-21: Stade Poitevin Volley- Beach

2017-19: Παμβοχαϊκός

2016-17: Monte Cristo/Goiania

2015-16: Sao Jose Volei», αναφέρει η ανακοίνωση της Κηφισιάς.