Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας η Ναταλία Φερνάντες Σίλβα
i

© ΑΟ Θήρας

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας η Ναταλία Φερνάντες Σίλβα

Η Ναταλία Φερνάντες Σίλβα έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας.

Στη Σαντορίνη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ναταλία Φερνάντες Σίλβα. Η Βραζιλιάνα ακραία είναι η πρώτη ξένη του ΑΟ Θήρας που έφτασε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για την επόμενη σεζόν.

Η 28χρονη παίκτρια έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, προπονητή και πρώην άσο του μπάσκετ, Λεάντρο Κρουβινέλ Μιράντα. Τη Βραζιλιάνα ακραία υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο η sports director του ΑΟ Θήρας, Ελένη Μεμετζή.

«Στην Ελλάδα κατέφθασε εδώ και λίγες ώρες η πρώτη ξένη αθλήτρια του A.O. Θήρας, Ναταλία Φερνάντες Σίλβα.

Την 28χρονη Βραζλιάνα ακραία, που έφτασε στη Σαντορίνη με τον σύζυγό της, προπονητή και πρώην άσο του μπάσκετ, Λεάντρο Κρουβινέλ Μιράντα, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο η sports director του Α.Ο. Θήρας Ελένη Μεμετζή.

Παρά το πολύωρο ταξίδι και την κόπωση που υπήρχε, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε ενθουσιασμένη τόσο από τις πρώτες εικόνες του νησιού, όσο και από τη φιλοξενία του Α.Ο. Θήρας και τόνισε ότι δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία (28/8) και να δουλέψει μαζί με τις συναθλήτριες της για να φτάσουν τον σύλλογο εκεί που του αξίζει.

Τις επόμενες ημέρες η Βραζιλιάνα άσος, όπως και όλες οι αθλήτριες της ομάδας, θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague 2023-2024.

Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Ναταλία και της εύχεται υγεία, καλή παραμονή στο νησί και επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ενημέρωση του ΑΟ Θήρας.

Από την Μανίλα στην Οκινάουα και από εκεί στην Τζακάρτα - Οι πέντε Αρένες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
FIBA WORLD CUP

15:40 - 24.08.2023

Από την Μανίλα στην Οκινάουα και από εκεί στην Τζακάρτα - Οι πέντε Αρένες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σε τρεις πόλεις και πέντε γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα τρία από αυτά βρίσκονται στη Μανίλα των Φιλιππίνων και από ένα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας και την Οκινάουα της Ιαπωνίας. Το Sportal σας παρουσιάζει τις πέντε... Αρένες που θα δοθούν οι παγκόσμιες «μάχες».

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο ΑΟ Θήρας έφτασε στο Final 4 του Κυπέλλου αποκλείοντας σε μονό προημιτελικό τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Σαντορίνης έχασε από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό της Άρτας. Στο πρωτάθλημα, ο ΑΟ Θήρας κατέλαβε την πέμπτη θέση.