Ράκος ο Σπόραρ στα αποδυτήρια για τη χαμένη ευκαιρία - Τι έκαναν οι συμπαίκτες του

Σπόραρ

i

© PrtScr

Ράκος ο Σπόραρ στα αποδυτήρια για τη χαμένη ευκαιρία - Τι έκαναν οι συμπαίκτες του

Βασίλης Μοιρώτσος 13:05 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 24.08.2023

Ο Αντράζ Σπόραρ δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί στο 61ο λεπτό της συνάντησης με την Μπράγκα όταν σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει.

Για τον Παναθηναϊκό το γκολ του Μαντσίνι είναι εκείνο που τον κρατάει όρθιο στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το 2-1 αφήνει πολλά περιθώρια ανατροπής στο... καυτό ΟΑΚΑ και σίγουρα είναι ενελώς διαφορετικό από το να ολοκληρωνόταν το παιχνίδι με 2-0 υπέρ της Μπράγκα.

Ο Αργεντινός ήταν ψύχραιμος απέναντι στην εστία στο 95' και κατάφερε να βάλει ένα γκολ που μπορεί να αποδειχτεί χρυσό. 35 λεπτά νωρίτερα μια άλλη καθοριστική φάση έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον τελικό νικητή. Ο Αντράζ Σπόραρ, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Μπράγκα και με την εστία κενή μπροστά του, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει.

Αμέσως μετά τη μεγάλη ευκαιρία αγκάλιασε το δοκάρι και η κάμερα τον... συνέλαβε να είναι απογοητευμένος. Όπως τον συνέλαβε και λίγο αργότερα, όταν βγήκε αλλαγή και πήγε στον πάγκο, να κοιτάζει μάλλον με στεναχώρια την εξέλιξη του αγώνα. Μια στεναχώρια που δεν έφευγε από τον Σλοβένο ούτε μετά το ματς.

Στα αποδυτήρια ο Σπόραρ ήταν ψυχολογικά ράκος. Δε μιλούσε σε κανέναν και δεν είχε όρεξη να περιγράψει τη φάση. Οι συμπαίκτες του τον στήριξαν, του είπαν πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όλοι ήταν δίπλα του, όμως ο Σλοβένος ήταν απαρηγόρητος.

Δεν πίστευε τι είχε χάσει και πως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, παραμένοντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μένει να δούμε την αντίδρασή του στα επόμενα παιχνίδια και πως θα καταφέρει να βγάλει από το μυαλό του αυτή τη χαμένη ευκαιρία.