Επέστρεψε στις νίκες η Βουλιαγμένη
i

© Intime

Επέστρεψε στις νίκες η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 15-8 του Περιστερίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών.

Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στις επιτυχίες στην Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, επικράτησε 15-8 του Περιστερίου για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 στο πρωτάθλημα.

Η Βουλιαγμένη έφτασε τους 51 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών. Αντίθετα, το Περιστέρι έμεινε στους 26 βαθμούς και συνεχίζει στην έβδομη θέση. Η ομάδα των δυτικών προαστίων παρατάχθηκε χωρίς τους Γιώργο Τοράκη και Χρήστο Μπιτσάκο. Η ομάδα των νοτίων προαστίων στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Πριμόριε Ριέκα για τα προημιτελικά του EuroCup. Η Βουλιαγμένη θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τη φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση.

Η Βουλιαγμένη με όπλο την άμυνά της πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα στον αγώνα και το διατήρησε μέχρι τέλους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Παπασηφάκης με πέντε γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 15-8

Οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 3-1, 3-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος Στ. 1, Σαπουνάκης, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ 3, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σπηλιόπουλος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Κων., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Φλώρος Παν., Μπιτσάκος Ανδ., 1, Χόλαντ, Λίτινας, Αλευρίδης.

«Θεωρώ ότι δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα έπρεπε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Βουλιαγμένη. Παρ’ ολ’ αυτά, δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να εκμεταλλευτεί τα λάθη και να φτάσει στη νίκη. Το ενθαρρυντικό από το παιχνίδι είναι το γεγονός ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά. Επίσης πολύ σημαντική θεωρώ την παρουσία του 14χρονου Κώστα Λίτινα, που έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην Α1 και θεωρείται μεγάλο ταλέντο», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης.