Χωρίς πρόβλημα ο Ολυμπιακός κόντρα στα Χανιά
i

© Intime

Χωρίς πρόβλημα ο Ολυμπιακός κόντρα στα Χανιά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 17-12 των Χανίων για τη 18η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το σερί νικών του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 17-12 των Χανίων στην Κρήτη για τη 18η αγωνιστική και έφτασε τους 54 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση της Α1 πόλο γυναικών. Τα Χανιά, από την άλλη, έμειναν στη δέκατη θέση με 12 βαθμούς. Η ομάδα του Πειραιά που έδωσε αγώνα λίγες ώρες μετά τη νίκη της κόντρα στη Γλυφάδα, δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές νεαρές πολίστριες από την ομάδα των Νέων Γυναικών. Από τον Ολυμπιακό απουσίασαν Σταματοπούλου, Ελευθεριάδου, Ξενάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου.

Με γκολ της Σάντα ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-0 στο ξεκίνημα του αγώνα και στη συνέχεια η Τριχά έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων (5-2) στην ομάδα του Πειραιά. Η Σιούτη ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα (3-7) αλλά η Χανιά κατάφερε να πλησιάσουν τα δύο γκολ για το 5-7 λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Η Ελευθερία Πλευρίτου διαμόρφωσε το 5-9 και στη συνέχεια η Μυριοκεφαλιτάκη έφερε τον Ολυμπιακό στο +4 για το 6-10 που ήταν το σκορ στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια του αγώνα. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έφτασε στο 10-17 με τη Σιούτη και στη συνέχεια οι γηπεδούχες απλά μείωσαν 12-17, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-17

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 3-4, 3-4, 3-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα 1, Φουράκη 4, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 1, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 5, Ιγνατίου, Αικ. Κουνδουράκη, Λιοδάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Νίγκρο, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Μαρία Οικονόμου 1, Τριχά 3, Γρηγορίου, Σιούτη 4, Ελένη Οικονόμου, Σάντα 3, Χέλμη, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ.