Εφιαλτικές στιγμές για αθλήτρια βόλεϊ: «Θα έρθω και θα σου πετάξω οξύ στο πρόσωπο – Δεν θα πεθάνω, αν δεν σε εκδικηθώ»

Χαντέ Μπαλαντίν

i

© PrtScr

Εφιαλτικές στιγμές για αθλήτρια βόλεϊ: «Θα έρθω και θα σου πετάξω οξύ στο πρόσωπο – Δεν θα πεθάνω, αν δεν σε εκδικηθώ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:09 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 02.08.2023

Η 25χρονη αθλήτρια του βόλεϊ, Χαντέ Μπαλαντίν αποκάλυψε τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε μετά από κάποια απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε στα social media,

Σοκαριστικές στιγμές φέρεται να βίωσε μία αθλήτρια του βόλεϊ στην Τουρκία, σύμφωνα με τις όσες λεπτομέρειες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος γίνεται για την Χαντέ Μπαλαντίν, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται μία από τις καλύτερες παίκτριες του βόλεϊ στη χώρα της. 

Πρόκειται για μία 25χρονη αθλήτρια, η οποία ήδη έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της κι αγωνίζεται με τη φανέλα της Ετζατζίμπασι. Τις τελευταίες ώρες, η ταλαντούχα παίκτρια βρίσκεται στο επίκεντρο, έπειτα από τις τρομακτικές αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με τις απειλές που δέχτηκε στα social media. 

«Δεν είμαι σίγουρη, φοβάμαι», είχε πει χαρακτηριστικά η Μπαλαντίν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sabah. Η Τουρκάλα παίκτρια εξήγησε ότι δέχθηκε απειλές από έναν άνθρωπο στα social media, με όνομα Μουσταφά Ν. «Θα σου ρίξω οξύ στα μούτρα. Δεν θα πεθάνω χωρίς να σε εκδικηθώ. Θα ακολουθήσω το δικό σου αυτοκίνητο στο δρόμο για το κλαμπ σου και θα σου ρίξω οξύ στο πρόσωπο», φέρεται να της έγραψε χαρακτηριστικά στα μηνύματα. 

Ο Εφέ Ογκούζ, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της δημοφιλούς αθλήτριας, ανέφερε σε γραπτή δήλωση πως ο άγνωστος τύπος με το όνομα Μουσταφά Ν, έστελνε ενοχλητικά και απειλητικά μηνύματα στην παίκτρια της Ετζατζίμπασι. 

Σκηνή – σοκ: Ο Μαρσέλο έσπασε το πόδι αντιπάλου του, ξέσπασε σε κλάματα και στο τέλος αποβλήθηκε (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:57 - 02.08.2023

Σκηνή – σοκ: Ο Μαρσέλο έσπασε το πόδι αντιπάλου του, ξέσπασε σε κλάματα και στο τέλος αποβλήθηκε (vid)

Ο Μαρσέλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος πάτησε με τις τάπες του παπουτσιού το πόδι του Λουτσιάνο Σάντσες και το έσπασε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξέσπασε σε κλάματα και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στη συνέχεια, ο άνδρας που κατηγορείται για όλα αυτά συνελήφθη από την αστυνομία, με την παρέμβαση των αρχών να είναι άμεση. «Το άτομο συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας. Παρακολουθούμε τη διαδικασία. Ο σύλλογος δεν αποδέχεται καμία μορφή βίας κατά των γυναικών. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του αγώνα των γυναικών για μια δίκαιη και μη βίαιη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η Ετζατζίμπασι.