Στον πάγκο της Νέας Ιωνίας ο Πάνος Γούσιος

Στον πάγκο της Νέας Ιωνίας ο Πάνος Γούσιος

Sportal newsroom 18:21 - 09.01.2024

Ο Πάνος Γούσιος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας χάντμπολ γυναικών της Νέας Ιωνίας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αθήνας.

Η Νέα Ιωνία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Πάνο Γούσιο. Ο έμπειρος προπονητής θα καθοδηγήσει την ομάδα της Αθήνας στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Πάνος Γούσιος ξεκίνησε την προπονητή του πορεία το 2003 από τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το 2020 κάθισε στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, απ' όπου απολύθηκε στην αρχή της φετινή σεζόν.

«Η Διοίκηση του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γούσιο, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο Χάντμπολ από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος EHF Master Coach και EHF Pro License.

Ο Παναγιώτης Γούσιος αναλαμβάνει να οδηγήσει την γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, στην φετινή της πορεία και στους υψηλούς στόχους που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Σημαντική θα είναι η συμβολή του και στην ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Λάρκιν ρωτήθηκε αν θα επέλεγε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και η απάντησή του εκπλήσσει: «Σταύρωση» (vid)
EUROLEAGUE

13:00 - 09.01.2024

Ο Λάρκιν ρωτήθηκε αν θα επέλεγε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και η απάντησή του εκπλήσσει: «Σταύρωση» (vid)

H ερώτηση ήταν συγκεκριμένη, αλλά δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Ο Σέιν Λάρκιν στη συνέντευξη του στο Sportal κλήθηκε να κάνει μία επιλογή: Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Παίκτης του Αταμάν ή αντίπαλός του; Και ο Αμερικανός σταρ της Εφές απάντησε χωρίς όμως να ανέβει τον... Γολγοθά.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ο.Φ.Ν.Ιωνίας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή αθλητική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας.

Καλή αρχή Coach!», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας. Η ομάδα της Αθήνας είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ης Α1 χάντμπολ γυναικών με 18 βαθμούς σε 9 αγώνες.