Ο Γιαννακόπουλος έκανε πρόβλεψη για τον τελικό του Final 4: «91-90 με τρίποντο του Σλούκα» (vid)

Ο Γιαννακόπουλος έκανε πρόβλεψη για τον τελικό του Final 4: «91-90 με τρίποντο του Σλούκα» (vid)

Sportal newsroom 14:58 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 09.01.2024

Είναι αθεράπευτα παθιασμένος με το τσιγάρο και δεν του αρέσουν τα πούρα. Παρόλα αυτά, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα... ανάψει ένα στις 29 Μαϊου. Μία μέρα μετά «τη νίκη 91-90 στον τελικό του Final Four επί της Ρεάλ με τρίποντο του Σλούκα».

Από το ολοκαίνουργιο Cigar Room του VIP Lounge στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι καπνιστές φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να απολαμβάνουν το πούρο τους τις ημέρες των αγώνων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μία πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον. 

Κατ' αρχάς ξεκαθάρισε πως είναι του... τσιγάρου και αθεράπευτα παθιασμένος με αυτό, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί δεκάδες φορές, αλλά «δεν καπνίζω πούρα, γιατί από μικρός κατέβαζα τον καπνό και πνιγόμουν»

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει
EUROLEAGUE

14:22 - 09.01.2024

Επιτυχημένη η επέμβαση του Βιλντόζα στο γόνατο - Οι αγώνες που αναμένεται να χάσει

Ο Λούκα Βιλντόζα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον μηνίσκο και αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τον Παναθηναϊκό AKTOR για περίπου ένα μήνα.

Βέβαια στις 29 Μαϊου θα κάνει μία εξαίρεση και έδωσε μία υπόσχεση! Την επομένη του τελικού του Final Four της EuroLeague στο Βερολίνου, που σύμφωνα με την πρόβλεψή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου «θα νικήσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης με 91-90 στον τελικό με σουτ του Σλούκα στο... μηδέν, θα καπνίσω αυτό εκεί» είπε και έδειξε ένα από τα πούρα του μέσα στον υγραντήρα που βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!