ΑΕΚ: Με τους βασικούς μόνο στην επίθεση, η αποστολή για την ρεβάνς με την Κηφισιά
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

ΑΕΚ: Με τους βασικούς μόνο στην επίθεση, η αποστολή για την ρεβάνς με την Κηφισιά

Κώστας Τσίλης 19:30 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 10.01.2023

Ο Αλμέιδα ξεκουράζει παίκτες κυρίως στην άμυνα και την μεσαία γραμμή, αλλά όχι στην επίθεση για την αυριανή ρεβάνς κυπέλλου με την Κηφισιά

Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, την έχει καπαρώσει από τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς με την Κηφισιά στην Ριζούπολη. Επομένως η αυριανή ρεβάνς είναι μια ευκαιρία για τον Ματίας Αλμέιδα, να ξεκουράσει ή να προφυλάξει κάποιους παίκτες. Κυρίως στην άμυνα και την μεσαία γραμμή. 

Ο Αργεντινός προπονητής άφησε εκτός αποστολής και τον Βίντα και τον Μουκουντί και τον Σιντιμπέ και τον Χατζισαφί αλλά και τον Σιμάνσκι. Όπως φυσικά και τους τραυματίας Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι, Ελίασον. Αντίθετα στην μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, ο Αλμέιδα δεν... εξαίρεσε κανέναν από την αποστολή. Πήρε τους πάντες. 

Προφανώς και ο Αλμέιδα θα κάνει αλλαγές σ' όλες τις γραμμές και στην επίθεση. Και παίκτες όπως ο Γκαρσία ή ο Αραούχο ή και ο Πινέδα, πιθανότατα θα μείνουν στον πάγκο, για να μπουν ο Φαν Βέερτ, ο Μάνταλος, ο Τσούμπερ. Παρόλα αυτά όμως, ο Αργεντινός τεχνικός τους πήρε όλους στην αποστολή. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ραντόνια, Ντάικο, Τζαβέλλας, Ρότα, Μήτογλου, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.