Οι δηλώσεις Ράσταβατς - Πετράκη μετά το τέλος του ματς Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Ράσταβατς και Πετράκης

i

©Intime

Οι δηλώσεις Ράσταβατς - Πετράκη μετά το τέλος του ματς Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Στέλιος Βαρδάκης 20:48 - 19.02.2024

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς και Γιάννη Πετράκη μετά το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 με τον Οικονόμου να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα για την ομάδα του Αγρινίου. 

Οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το τέλος του ματς έκαναν δηλώσεις στη κάμερα των καναλιών Novasports. Ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στην νευρικότητα που υπήρχε από την ομάδα του στον αγώνα. Από την  άλλη ο Γιάννης Πετράκης φάνηκε να είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και με την εικόνα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Ράσταβατς:

«Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ νευρικοί σήμερα. Τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος κάναμε λάθη από τα οποία δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για γκολ. Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και για εσάς και για εμάς τους προπονητές. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Τώρα έχουμε άλλα 3 παιχνίδια στα οποία πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να μπούμε στα πλέι οφ».

Οι δηλώσεις του Πετράκη:

«Δε ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή όχι. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις ενώ δύο γκολ μας ακυρώθηκαν. Το παλέψαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος, ενώ είχαμε μια ευκαιρία εμείς και μια ο Αστέρας να κερδίσουμε το ματς. Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι αν θα ήμουν ευχαριστημένος με το Χ σήμερα, θα έλεγα ναι. Η εικόνα με αφήνει λίγο παραπονεμένο αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».