«Αέρας» η Σάκκαρη στο Βερολίνο

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

«Αέρας» η Σάκκαρη στο Βερολίνο

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:58 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 21.06.2023

Χωρίς προβλήματα και κυρίως με πειστική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 (6-4, 6-2) της Αλιζέ Κορνέ και προκρίθηκε στους «16» του 500αριού τουρνουά στο Βερολίνο.

Έτοιμη και σε εκπληκτική κατάσταση έδειξε η Μαρία Σάκκαρη στους «16» του WTA του Βερολίνου, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε το εμπόδιο της Αλιζέ Κορνέ με 2-0 σετ. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταιγιστική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είναι ενδεικτικό ότι στο δεύτερο σετ έχασε μόλις δύο γκέιμ, παίρνοντας την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να πάρει μια εύκολη και κυρίως ξεκούραστη νίκη εν όψει της συνέχειας.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση στο τουρνουά του Νότιγχαμ, η Σάκκαρη στο Βερολίνο ήταν αυτή που μπήκε είχε το πάνω χέρι από την αρχή του παιχνιδιού και έφτασε στο 4-1 με την Κορνέ να κάνει την απόλυτη αντεπίθεση της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να κατκατήσει το πρώτο σετ με 6-4. 

Η Μαρία συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο σετ, όπου εκεί δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Γαλλίδα τενίστρια. Με οδηγό τα τρία μπρέικ που έκανε η Σάκκαρη πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του 500αριού τουρνουά του Βερολίνου. 

Η επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια θα προκύψει από το ζευγάρι Σάσνοβιτς και Αζαρένκα