Ισοπεδωτικός Αλκαράθ κόντρα στον Ζβέρεφ και πρόκριση στα ημιτελικά του US Open

Κάρλος Αλκαράθ

i

© Intime

Ισοπεδωτικός Αλκαράθ κόντρα στον Ζβέρεφ και πρόκριση στα ημιτελικά του US Open

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 07.09.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (3-0 σετ) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open.

Ο σαρωτικός Κάρλος Αλκαράθ συνεχίζει την πορεία του με σπασμένα τα... φρένα στο US Open.

Ο Ισπανός τενίστας (Νο 1) επιβλήθηκε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο12) με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-4) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Με αυτήν τη νίκη, ο Αλκαράθ έφτασε τις 12 σερί στο US Open ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη φορά που επικράτησε του Γερμανού τενίστα σε έξι αναμετρήσεις συνολικά (3-3).

Σε ότι αφορά τα ημιτελικά, ο Ισπανός τενίστας θα βρει απέναντι τον αμέσως προηγούμενο πρωταθλητή του 2021, Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο3), ενώ από την άλλη ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αναμετρηθεί με τον Μπεν Σέλτον. Oι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή (8/9) από τις 23.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Χαμός στο US Open - Ο Ζβέρεφ ζήτησε να φύγει φίλαθλος από το γήπεδο λόγω Χίτλερ

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιάνικ Σίνερ για το US Open. Ένας φίλαθλος αποβλήθηκε από το γήπεδο αφού είπε στον Γερμανό τενίστα την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ. Το US Open βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιάνικ Σίνερ στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και κρίθηκε στο 5ο σετ ωστόσο ένα περιστατικό στην κερκίδα έκλεψε την παράσταση.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ λοιπόν ένας φίλαθλος απευθύνθηκε προς τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και σύμφωνα με τον Γερμανό, του είπε την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ. «Μόλις είπε την πιο γνωστή φράση για τον Χίτλερ, είναι απαράδεκτο. Είναι απίστευτο», φέρεται να ήταν τα ακριβή λόγια του. Ο Ζβέρεφ το ανέφερε φυσικά στον διαιτητή, ο οποίος γύρισε προς το κοινό και ξεκίνησε να μιλάει πιθανότατα προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο.