Χαμός στο US Open - Ο Ζβέρεφ ζήτησε να φύγει φίλαθλος από το γήπεδο λόγω Χίτλερ (vids)
i

©PrtScr

Χαμός στο US Open - Ο Ζβέρεφ ζήτησε να φύγει φίλαθλος από το γήπεδο λόγω Χίτλερ (vids)

Κώστας Τσιακλής 10:51 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 05.09.2023

Ένας φίλαθλος αποβλήθηκε από το γήπεδο που διεξαγόταν η αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιάνικ Σίνερ για το US Open. Ο λόγος ήταν επειδή είπε στον Γερμανό την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ.

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιάνικ Σίνερ για το US Open. Ένας φίλαθλος αποβλήθηκε από το γήπεδο αφού είπε στον Γερμανό τενίστα την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ

Το US Open βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιάνικ Σίνερ στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και κρίθηκε στο 5ο σετ ωστόσο ένα περιστατικό στην κερκίδα έκλεψε την παράσταση.

Τζόκοβιτς για την ανατροπή: «Πήγα στην τουαλέτα και έκανα μία κουβέντα με τον εαυτό μου»
ΤΕΝΙΣ

14:42 - 03.09.2023

Τζόκοβιτς για την ανατροπή: «Πήγα στην τουαλέτα και έκανα μία κουβέντα με τον εαυτό μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε τι έκανε όταν πήγε στην τουαλέτα ενώ έχανε με 2-0 σετ από τον Λάσλο Τζέρε κι όταν γύρισε έφθασε στην ανατροπή, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του US Open.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ λοιπόν ένας φίλαθλος απευθύνθηκε προς τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και σύμφωνα με τον Γερμανό, του είπε την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ. «Μόλις είπε την πιο γνωστή φράση για τον Χίτλερ, είναι απαράδεκτο. Είναι απίστευτο», φέρεται να ήταν τα ακριβή λόγια του. Ο Ζβέρεφ το ανέφερε φυσικά στον διαιτητή, ο οποίος γύρισε προς το κοινό και ξεκίνησε να μιλάει πιθανότατα προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Η ασφάλεια ανέλαβε δράση και έψαχνε τον «δράστη» και τον βρήκε έπειτα από 10 λεπτά. Αφού τον εντόπισαν, τον έβγαλαν εκτός σταδίου προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κόσμου που στη συνέχεια τον αποδοκίμασε έντονα. 

Για την ιστορία την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε ο Ζβέρεφ. όπως προαναφέραμε ο αγώνας κρίθηκε στα πέντε σετ, με τον Γερμανό να επικρατεί με 3-2. Πλέον ο Ζβέρεφ στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ που είναι το νούμερο 1 στην Παγκόσμια Κατάταξη. Επίσης ο Ισπανός προέρχεται από την κατάκτηση του Wimbledon ενώ είναι και αυτός που αναδείχθηκε νικητής στην περσινή διοργάνωση.