O Τζίμι Μπάτλερ βλέπει τένις και... «δεν με ενδιαφέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Τζίμι Μπάτλερ

i

© photo by Sarah Stier / Getty Images / Ideal Images

O Τζίμι Μπάτλερ βλέπει τένις και... «δεν με ενδιαφέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Γιώργος Γαβριλάκης 08:43 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 05.09.2023

Ένας σέρβος δημοσιογράφος, που ήταν στη Νέα Υόρκη λόγω του Νόβακ Τζόκοβιτς και του US Open είδε κοντά του τον Τζίμι Μπάτλερ και σκέφτηκε να τον ρωτήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πήρε την απάντησή του, άσχετα αν τον ικανοποίησε ή όχι.

Βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ως απεσταλμένος του SportsKlub ώστε να καλύψει για το αθλητικό σέρβικο μέσο ενημέρωσης το US Οpen. O Σάσα Όζμο είχε επικεντρώσει τη δουλειά του στα αγωνιστικά τεκταινόμενα του Grand Slam και ειδικά στις προσπάθειες του συμπατριώτη του και κορυφαίου τενίστα όλων, Νόβακ Τζόκοβιτς. Μιας όμως και πέτυχε μπροστά του τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο και κάνει... πασαρέλα στα events του US Open, σκέφτηκε να ασχοληθεί λίγο και με το μπάσκετ. 

Διότι, κατ' αρχάς η εθνική ομάδα της χώρας του συνεχίζει την πορεία της στο Μουντομπάσκετ, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτήν του 33χρονου φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ. Η Σερβία και οι ΗΠΑ είναι στους «οκτώ» της διοργάνωσης και τώρα καλούνται να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Η απάντηση του Μπάτλερ όμως, όταν ρωτήθηκε από τον σέρβο δημοσιογράφο η εκτίμησή του και η άποψή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν λακωνική και δεν επιδεχόταν δευτερολογίας. 

«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει το Παγκόσμιο Κυπελλο», είπε ο σταρ του μπάσκετ και γύρισε το βλέμμα του αλλού. Αυτή ήταν η σύντομη γνωριμία του Όζμο με έναν παίκτη που πέρσι έφθασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικούς ΝΒΑ, αλλά δεν κατάφερε να φορέσει το δακτυλίδι που τελικά κατέληξε στα δάκτυλα των χεριών του Νίκολα Γιόκιτς και της παρέας του. 

Ο Τζέιλεν Μπράνσον στο Sportal: «Είδαμε τι δεν πρέπει να κάνουμε, τώρα... μόνο νίκη με Ιταλία»
FIBA WORLD CUP

08:25 - 05.09.2023

Ο Τζέιλεν Μπράνσον στο Sportal: «Είδαμε τι δεν πρέπει να κάνουμε, τώρα... μόνο νίκη με Ιταλία»

Η Team USA μπαίνει στη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Τζέιλεν Μπράνσον εξήγησε στο Sportal τι έμαθε η ομάδα του στο παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία και έδωσε το σύνθημα ενόψει της «μάχης» κόντρα στην Ιταλία.

Ο Μπάτλερ κι ενώ προετοιμάζεται με χαλαρούς προς το παρόν ρυθμούς για τη νέα σεζόν του «μαγικού πλανήτη», περιμένοντας οι Χιτ να του τοποθετήσουν δίπλα του τον Ντέιμιαν Λίλαρντ (με ανταλλαγή από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), βρίσκεται στη Νέα Υόρκη πριν καν ξεκινήσει το US Open. Μάλιστα, μία μέρα πριν την πρεμιέρα του τουρνουά είχε παίξει τένις με τον Κάρλος Αλκαράθ εντυπωσιάζοντας με το στυλ του και παίρνοντάς του ακόμα και... πόντο!