Τζόκοβιτς για την ανατροπή: «Πήγα στην τουαλέτα και έκανα μία κουβέντα με τον εαυτό μου»

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Τζόκοβιτς για την ανατροπή: «Πήγα στην τουαλέτα και έκανα μία κουβέντα με τον εαυτό μου»

Sportal newsroom 14:42 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 03.09.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε τι έκανε όταν πήγε στην τουαλέτα ενώ έχανε με 2-0 σετ από τον Λάσλο Τζέρε κι όταν γύρισε έφθασε στην ανατροπή, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του US Open.

Για πρώτη φορά μετά το 2011 ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε να χάνει με 0-2 σε αγώνα του US Open, αλλά δεν τα παράτησε! Ο Σέρβος τενίστας έκανε την ανατροπή απέναντι στον συμπατριώτη του Λάσλο Τζέρε με 4-6, 4-6, 6-1, 6-1, 6-3 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που διήρκησε 3 ώρες και 45 λεπτά και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του US Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε toilet break ενώ έχανε με 2-0 σετ κι όταν επέστρεψε πήρε τη μεγάλη νίκη - πρόκριση με ανατροπή κόντρα στον συμπατριώτη του. Μετά το φινάλε του αγώνα ο Σέρβος τενίστας αποκάλυψε τι έκανε όση ώρα ήταν τουαλέτα και γύρισε έτοιμος για τη νίκη.

«Έπρεπε να τα είχα πάει καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να τον μειώνω γιατί δεν τον είχα δει ποτέ να παίζει έτσι. Όταν πήγα στην τουαλέτα έκανα μια μικρή κουβέντα μπροστά στον καθρέφτη.

Γέλασα λίγο με τον εαυτό μου γιατί στενοχωρήθηκα με το αποτέλεσμα, έπρεπε να αναγκάσω τον εαυτό μου να σηκωθεί, να μου ανεβάσω τη διάθεση», είπε ο Νο1 στον κόσμο.