Εκτός US Open τα αδέρφια Τσιτσιπά που το πάλεψαν κόντρα στους Ντόντιγκ/Κράιτσεκ με κόουτς Μπαντόσα

Εκτός US Open τα αδέρφια Τσιτσιπά που το πάλεψαν κόντρα στους Ντόντιγκ/Κράιτσεκ με κόουτς Μπαντόσα

Sportal newsroom 23:20 - 02.09.2023

Σκληρή «μάχη» κόντρα στους Ντόντιγκ/Κράιτσεκ έδωσαν Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, όμως δεν κατόρθωσαν να περάσουν στους «16» του US Open.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση εναντίον των Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ, όμως εν τέλει δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν κόντρα σε ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της διοργάνωσης. Τα δύο αδέρφια ηττήθηκαν με σετ 2-1 (5-7, 7-6(5), 4-6), μένοντας έτσι εκτός «16» του US Open.

Το πρώτο σετ του αγώνα - που διήρκησε συνολικά 2 ώρες και 48 λεπτά - οι δύο Έλληνες ισοφάρισαν τρεις φορές για το 3-3, ενώ το τέλος του περιλάμβανε ένα γκέιμ 18 πόντων. Εν τέλει Ντόντιγκ/Κράιτσεκ, κατέκτησαν το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ τα αδέρφια Τσιτσιπά αντιστάθηκαν αρκετά σβήνοντας συνολικά 8 break points απέναντι στο πολύ δυνατό δίδυμο. Το σετ τελικά έφτασε στο tie-break και εκεί οι δύο το κατέκτησαν με 7-5. Στο τρίτο σετ οι αντίπαλοι των Ελλήνων ξέφυγαν με 3-1, 4-2, 5-3, τα αδέλφια Τσιτσιπά μείωσαν σε 5-4, όμως οι Ντόντιγκ/Κράιτσεκ τους σερβίροντας για τη νίκη, έφθασαν με love game στο 6-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω παιχνίδι, χρέη κόουτς ανέλαβε η Πόλα Μπαντόσα. Αφορμή φυσικά στάθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μαρκ Φιλιππούση