Τρέλανε κόσμο ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τα εύστοχα τρίποντα και... έκλεισε το μάτι στον φιλαράκο του Νίκολα Γιόκιτς (vids)

Τρέλανε κόσμο ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τα εύστοχα τρίποντα και... έκλεισε το μάτι στον φιλαράκο του Νίκολα Γιόκιτς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:42 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 19.08.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγο πριν επιστρέψει στη δράση του τένις για το Cincinnati Open, ασχολήθηκε με το μπάσκετ και τα μακρινά του σουτ ήταν το ίδιο αποτελεσματικά με τα ρεβέρ του. Παρέα με τον Αντρέι Ρούμπλεφ πήγαν για μπάσκετ και ο 36χρονος κορυφαίος τενίστας έδειξε πως κάτι έχει μάθει από τον φίλο του, Νίκολα Γιόκιτς.

Στο τένις δεν έχει δείξει μόνο τι μπορεί να κάνει. Έχει αποδείξει με πράξεις ότι λογίζεται ως ένας από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος- όλων των εποχών. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς όμως, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τα επόμενα παιχνίδια στο Cincinnati Open σκέφτηκε να χαλαρώσει λίγο κάνοντας μερικά σουτάκια σε γήπεδο μπάσκετ. 

O 36χρονος Σέρβος, κατακτητής 23ων Grand Slam, τα περισσότερα από οποιονδήποτε τενίστα στην ιστορία, φαίνεται πως αν είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το μπάσκετ -όπως τα περισσότερα από τα παιδιά της χώρας του- θα ήταν ένας εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων.  

Παρέα με τον φίλο του και επίσης διακεκριμένο τενίστα, Αντρέι Ρούμπλεφ, πάτησαν το παρκέ και ο «Νόλε» απέδειξε στον Ρώσο πως εκτός από καλύτερος στο άθλημά του, είναι και ανώτερος σουτέρ. Ο Ρούμπλεφ έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Cincinnati Open, την ίδια ώρα που ο Τζόκοβιτς έχει προκριθεί και μάλιστα έχει και ελπίδες να επιστρέψει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. 

H πάσα του Ντόντσιτς που... τρέλανε τους Ιάπωνες (vids)
FIBA WORLD CUP

12:06 - 19.08.2023

H πάσα του Ντόντσιτς που... τρέλανε τους Ιάπωνες (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα ηγηθεί της Σλοβενίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ήδη έχει προϊδεάσει το κοινό για το τι θα δουν τα μάτια τους από την... αφεντιά του. Στη φιλική νίκη της ομάδας του επί της Ιαπωνίας (103-68) το show του περιελάβανε και μία πάσα βγαλμένη από τα έγκατα του «μαγικού πλανήτη».

Αν κατακτήσει το τουρνουά και ο νεαρός Κάρλος Αλκαθάρ χάσει στον ημιτελικό από τον Χούμπερ Χούρκαζ τότε θα σκαρφαλώσει και πάλι στην πρώτη θέση του κόσμου. Προς το παρόν εντυπωσιάζει έναν άλλον φίλο του με τα προσόντα του χωρίς τη ρακέτα στα χέρια. Ο Νίκολα Γιόκιτς, πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, βλέποντας τον συμπατριώτη του να ευστοχεί με συνέπεια μάλλον θα του στείλει συγχαρητήρια μέσω μηνύματος στο κινητό, σαν αυτά που συνηθίζει να στέλνει στον Joker ο Τζόκοβιτς μετά από τις μεγάλες επιτυχίες του στον «μαγικό πλανήτη».