Η Μπαντόσα βάζει αντηλιακό στον Τσιτσιπά στην προπόνηση κι εκείνος τη χαϊδεύει στην κοιλιά (vid)

Η Μπαντόσα βάζει αντηλιακό στον Τσιτσιπά στην προπόνηση κι εκείνος τη χαϊδεύει στην κοιλιά (vid)

Sportal newsroom 12:29 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 06.09.2023

Μία ακόμα τρυφερή στιγμή μοιράστηκαν δημόσια ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα.

Μπορεί η Πάουλα Μπαντόσα να μην κατάφερε να αγωνιστεί στο US Open, λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, αλλά βρέθηκε στην Νέα Υόρκη προκειμένου να στηρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά στο μονό, αλλά συνέχισε στο διπλό που αγωνίστηκε μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο. Η Πάουλα Μπαντόσα είδε όλους (4) τους αγώνες του αγαπημένου της στο US Open και μάλιστα πριν από τα διπλά μαζί με τον Πέτρο Τσιτσιπά εκτέλεσε και χρέη προπονητή και... φροντιστή.

Η κάμερα την έπιασε να βάζει αντηλιακό στο πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά πριν από την προπόνηση κι εκείνος την χαϊδεύει στην κοιλιά. Τον προσέχει σαν τα μάτια της η Ισπανίδα τενίστρια τον σύντροφό της. Μετά το τουρνουά το ερωτευμένο ζευγάρι έμεινε στη Νέα Υόρκη για βόλτες. 

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας γέμισε την αγαπημένη του με δώρα. Η Μπαντόσα δεν αποκάλυψε τα δώρα που της έκανε ο Στέφανος. Δημοσίευσε μόνο μια φωτογραφία της που κρατά μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που της χάρισε ο αγαπημένος της και έγραψε ότι είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο.

Tags: