Η ανάρτηση του Αργυρού για τον Τσιτσιπά μετά την πρόκριση του Έλληνα τενίστα

Τσιτσιπάς - Αργυρός

i

Τσιτσιπάς - Αργυρός/ printscreen

Η ανάρτηση του Αργυρού για τον Τσιτσιπά μετά την πρόκριση του Έλληνα τενίστα

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:13 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 03.05.2023

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθέωσε για ακόμη μία φορά τον Στέφανο Τσιτσιπά μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακολούθησε διά ζώσης την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες στον τέταρτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης

Ο τηλεοπτικό φακός «έπιασε» τον Έλληνα τραγουδιστή στο box του κορυφαίου Έλληνα τενίστα. Οι δύο άνδρες διατηρούν στενή φιλία και ο Αργυρός θέλησε να στηρίξει από κοντά τον φίλο του στον δύσκολο αγώνα που έδινε. Μάλιστα ο Έλληνας τραγουδιστής αποδείχθηκε το γούρι του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς ο Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-1 του Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους οκτώ καλύτερους του χωμάτινου Masters της Μαδρίτης. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προερχόταν από δύσκολη πρόκριση κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπαές, συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στην οκτάδα τον Γιαν - Λεναρντ Στρουφ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά τη λήξη του ματς δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία είναι με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τραγουδιστής συνόδευσε την ανάρτησή του με τη λέξη: Πρωταθλητής και κάνοντας ταγκ τον Έλληνα τενίστα.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού: