Australian Open: Η Γιούε Γουάν η αντίπαλος της Σάκκαρη στο πρώτο γύρο
i

Σάκκαρη / ©intime

Australian Open: Η Γιούε Γουάν η αντίπαλος της Σάκκαρη στο πρώτο γύρο

Sportal newsroom 13:31 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 13.01.2023

Ποιους θα αντιμετωπίσει στο Australian Open έμαθε η Μαρία Σάκκαρη, αντίπαλός της στο πρώτο γύρο είναι η Κινέζα, Γιούε Γουάν.

Απέναντι στη Κινέζα, Γιούε Γουάν και Νο116 θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη. Η κλήρωση του τουρνουά έγινε το πρωί της Παρασκευής και η Ελληνίδα τενίστρια έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους της στη συνέχεια του Australian Open.

Έχει κληρωθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό, όπου υπάρχουν και οι Ίγκα Σφιόντεκ, Πάουλα Μπαντόσα, Τζέσικα Πεγκούλα, Κόρι Γκοφ, Μάντισον Κις και  περσινή φιναλίστ, Ντάνιελ Κόλινς.

Αν προκριθεί επί της Κινέζας η 27χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τη Σλοβάκα Νο238, Κριστίνα Κούτσοβα, ή τη τενίστρια που θα έρθει από τα προκριματικά. Στο τρίτο γύρο η πιο πιθανή αντίπαλος είναι η Ελβετή, Ζιλ Τάιχμαν, ενώ αν περάσει στους «16» η λογική βάσει κατάταξης αντίπαλός της θα είναι η Αμερικανίδα, Μάντισον Κις.

Στη φάση των «8» η αντίπαλός της μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί, Τζέσικα Πεγκούλα και στα ημιτελικά το μεγαλύτερο φαβορί για τη κατάκτηση του τουρνουά, Ίγκα Σφιόντεκ.

Αναλυτική η κλήρωση: