Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τους αγώνες του Davis Cup στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τους αγώνες του Davis Cup στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Sportal newsroom 22:46 - 02.08.2023

Ποιες είναι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής με τη Σλοβακία για το Davis Cup.

Η ομοσπονδία τένις ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτήριων για τους αγώνες του Davis Cup. Η Εθνική ομάδα θα αναμετρηθεί με τη Σλοβακία με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.

Στους αγώνες θα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ημέρες μετά το US Open. Οι αναμετρήσεις του Davis Cup θα γίνουν στο Καλλιμάρμαρο, που φιλοξενήσει αγώνες τένις για πρώτη φορά στην ιστορία.

«Το Παναθηναϊκό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην ιστορία του για αγώνες τένις, στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2023. Το διήμερο αυτό θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του DAVIS CUP.

Στη συνάντηση θα δώσει το «παρών» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 20€ και 100€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA.

Η ΕΦΟΑ καλεί την οικογένεια του ελληνικού τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στους εξόχως σημαντικούς αγώνες της με αντίπαλο τη Σλοβακία», αναφέρει η ενημέρωση της ομοσπονδίας.

Οι αναμετρήσεις της Εθνικής με τη Σλοβακία θα γίνουν σε σκληρή επιφάνεια. Πρόκειται για επιλογή στρατηγικής σημασίας αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις θα έχει επιστρέψει από το US Open, όπου οι αγώνες γίνονται στην ίδια επιφάνεια.

Πρόκειται για επιλογή στρατηγικής σημασίας αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις θα έχει επιστρέψει από το US Open, όπου οι αγώνες γίνονται στην ίδια επιφάνεια. Θυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα είχε αποκλείσει το Εκουαδόρ στους αγώνες που έγιναν στο ΟΑΚΑ τον Φεβρουάριο με πάνω από 13 χιλιάδες θεατές.