«Έπνιξε» την αγωνία της για τον Τσιτσιπά στο φαγητό η Μπαντόσα (vid)

«Έπνιξε» την αγωνία της για τον Τσιτσιπά στο φαγητό η Μπαντόσα (vid)

Sportal newsroom 22:21 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 05.07.2023

Η Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται ότι είχε αρκετή αγωνία για το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπάς με τον Ντομινίκ Τιμ για τον πρώτο γύρο του Wimbledon, «πνίγοντας» το άγχος της στο φαγητό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-7(1), 2-6, 7-6(5), 6-7(8) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρου του Wimbledon

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Άντι Μάρεϊ. ο οποίος στην ουσία θα παίξει «εντός έδρας». Στις κερκίδες του court βρέθηκε αρκετός κόσμος. Μεταξύ άλλων ήταν και η σύντροφος του Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια νωρίτερα είχε επικρατήσει της Άλισον Ρισκ με με 6-3, 6-3 μέσα σε 63 λεπτά. Μάλιστα ο Τσιτσιπάς έμαθε για τη νίκη της στο τέλος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα την ώρα που έκανε δηλώσεις, λέγοντάς της συγχαρητήρια και εκείνη του απάντησε με καρδούλα. 

Έτσι μετά τον δικό της αγώνα, έδωσε το παρόν και στο παιχνίδι του αγαπημένου της. Η Ισπανίδα μάλιστα φαίνεται ότι είχε αρκετό άγχος κατά τη διάρκεια του ματς. Αφού κάποια στιγμή η κάμερα την «έπιασε» να τρώει ασταμάτητα, δείχνοντας κάπως έτσι την αγωνία της για την εξέλιξη του αγώνα. Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα είναι ζευγάρι και στο διπλό της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας τενίστας δήλωσε χιουμοριστικά ότι δεν περιμένει κανέναν να τον υποστηρίξει στο παιχνίδι με τον Μάρεϊ, αφού παίζουν στην Αγγλία. 

«Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγα χρόνια είδα το πρώτο του Ουίμπλετον, το 2013 και σε άλλους τελικούς θυμάμαι πόσο δύσκολο για εκείνον να τελειώσει το ματς. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για το τένις και τον σέβομαι απεριόριστα. Ελπίζω να βγάλω το καλύτερό μου παιχνίδι. Είναι σαν να είναι το σπίτι του εδώ. Θα ήθελα να παίξουμε στο κεντρικό κορτ. Μόλις έμαθα ότι η Πάολα Μπαντόσα κέρδισε. Συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του.