Ευθεία επίθεση στον Αλκαράθ στην Ισπανία: «Πήγαινε χ@@@ και στον δρόμο!»

Κάρλος Αλκαράθ

i

PrtScr

Ευθεία επίθεση στον Αλκαράθ στην Ισπανία: «Πήγαινε χ@@@ και στον δρόμο!»

Sportal newsroom 11:33 - 18.09.2023
Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Κάρλος Αλκαράθ στην Ισπανία για την παρουσία του σε ταυρομαχίες.

Tις τελευταίες ώρες στην Ισπανία έχει προκαλέσει αντιδράσεις η παρουσία του Κάρλος Αλκαράθ σε ταυρομαχίες. Ασπίδα προστασίας στον Ισπανό τενίστα ύψωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Πέντρος Ρουίς, λέγοντας πως: «Ο κόσμος γίνεται η φωλιά λογοκριτών. Ο Αλκαράζ και όλοι οι άλλοι -εμείς, εσείς, αυτοί- έχουμε το δικαίωμα να πηγαίνουμε στις ταυρομαχίες, στα αυτοκίνητα, στα ποδήλατα ή στο μάζεμα της ελιάς. Νομιμότητα και ελευθερία. Σας αρέσει περισσότερο ή λιγότερο. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡ».

Ωστόσο, μια από τις επικρίσεις που έχει γίνει η πιο viral είναι αυτή του συγγραφέα Μπομπ Ποπ, ο οποίος όπως φαίνεται δεν του άρεσε η παρουσία του τενίστα σε ταυρομαχίες. Μέσω tweet κατηγορεί αρχικά τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή, λέγοντας πως δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν ήδη.

«Κύριοι ακυρώστε τα πάντα. Εχετε ήδη τα χρήματα. Έχετε ήδη τη δύναμη. Χρειάζεστε πραγματικά τον σεβασμό και τη στοργή μας επίσης; «Πήγαινε χ@@@ και στον δρόμο! Κι εσύ, Αλκαράθ, επίσης», έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο. Και μετά πρόσθεσε: «Για να δούμε, ξέρω ότι ο Αλκαράθ ούτε νοιάζεται ούτε επηρεάζεται από αυτά που σκέφτομαι ή λέω. Και νομίζω ότι είναι εκπληκτικό. Από την άλλη, αυτό που κάνει ή λέει ο Αλκαράθ έχει σημασία για πολλούς ανθρώπους. Και επηρεάζει την κουλτούρα του θανάτου μιας χώρας. Είναι χάλια τύπος».