Ο Αλκαράθ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open και μιμήθηκε τον Μπέλιγχαμ

Ο Αλκαράθ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open και μιμήθηκε τον Μπέλιγχαμ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:22 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 07.09.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την επικράτηση κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου πανηγυρίζει όπως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε ακόμα ένα βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου του στο US Open. Ο Νο.1 στον κόσμο επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο12) με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-4) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Εκεί ο Ισπανός τενίστας θα συναντήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος πήρε την πρόκριση κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Μετά τη νίη του κόντρα στον Ζβέρεφ και την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του US Open ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγύρισε αλά Μπέλιγχαμ. 

Μάλιστα ο Ισπανός τενίστας έκανε κι ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον πανηγυρισμό αυτό κι έγραψε «Hey Jude», κάνοντας ταγκ τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ

Να αναφέρουμε ότι ο Κάρλος Αλκαράθ, όπως και ο Ράφα Ναδάλ είναι υποστηρικτές της «Βασίλισσας» και παρακολουθούν τους αγώνες της. Ο νεαρός τενίστας είναι μεγάλος φαν του Άγγλου μέσου της Ρεάλ και σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας τόσο σπουδαίος, ταλαντούχος παίκτης, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο σε αυτή τη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα. Μιλάω λίγο μαζί του. Είναι και τόσο σπουδαίος άνθρωπος. Είναι ένας ολοκληρωμένος τύπος».